Zatamnjivanje stakala slika

Zatamnjivanje stakala

Ukoliko su Vam potrebne usluge zatamnjivanja stakala, presvlačenja automobila, brendiranje automobila, zatamnjivanje farova, postavljanje folija u arhitekturi itd. i tražite sertifikovane stručnjake za to, ne tražite dalje od ekipe Auto folije Dača sa više od 15 godina iskustva zatamnili smo više automobila, kamiona, kuća, lokala... nego sto možete da zamislite.
Naš profesionalni tim garantovano obavlja posao stoga sve naše radove podržavamo garancijom.
Bez obzira na to da li ste na području Novog Sada ili okolnih mesta kontaktirajte nas i bićete više nego zadovoljni.

Zatamnjivanje stakala - Auto folije Dača ponosan je na vrhunski angažman kupaca i čistu, profesionalnu ugradnju folija. Dopustite da Vam predstavimo rešenja za zatamnjivanje stakala kako biste uvideli prednosti zatamnjivanja stakala.
Upoznajte nas bolje uvidom u svedočanstva naših kupaca, kao i galeriju fotografija na osnovnom meniju sajta ili nas kontaktirajte kako biste već danas rezervisali Vaš termin za zatamnjivanje.

Auto folije Dača je generalni zastupnik svetskog vodećeg brenda Armolan Windows film-a.

Armolan folije

Zatamnjivanje stakala stvara potpunu zaštitu od UV i IC zračenja, samim tim štiti enterijer Vašeg automobila od oštećenja i izbleđivanja, povećava se efikasnost klima uređaja, smanjuje se temperatura u vozilu, povećava sigurnost (prilikom loma staklo se ne rasipa), pravi se privatnost i ulepšava se izgled vašeg automobila i čini ga jedinstvenim.

U ponudi imamo veliki izbor nijansi i tonova koji nam omogućavaju zatamnjivanje do željenog procenta.

Naša firma prilikom ugradnje folija na stakla obezbeđuje svu potrebnu dokumentaciju za atest i zakazuje sam atest u AMSS.

Folije koje ugrađujemo su homologovane folije sa ABG žigom sa standardima u skladu sa zakonom EU.

Više o zakonu naše zemlje, atestu, dozvoljenom stepenu zatamnjenja i samom procesu zatamnjivanja stakala možete pročitati OVDE.